LoKoKoArskan taival B-poikien SM-sarjassa alkoi vierasottelulla ”isolla kirkolla” Helsingin Namikaa vastaan. Joukkue saapui pelipaikalle hyvissä ajoin ja sai rauhassa valmistautua ennen alkulämmittelyä. Rajun viimeisen karsintaviikonlopun jälkeen joukkueen pitkä osasto oli kärsinyt hieman kolhuja, mutta nyt herrat olivat kuitenkin kokoonpanossa. Lievää jännitystä oli ilmassa niin joukkueen kuin valmennustiiminkin ympärillä.

Pojat aloittivat pelin kuitenkin hyvällä sykkeellä ja varmoilla esityksillä. Puolustuksemme hämmensi Namikan hyökkäystä ja ensimmäiset minuutit mentiin meidän komennossa. Pikkuhiljaa Namikan heittopeli alkoi kuitenkin kulkea ja pallo löysi tiensä yhä useammin meidän sukan läpi. Varsinkin kun heitot olivat enimmäkseen kolmosia, pääsi Namika vahvasti peliin mukaan ja pitkällä tauolla olimme 9 pistettä jäljessä.

Kolmas jakso alkoi Namikan viedessä peliä ja valmennuksen oli pakko käyttää aikalisä. Joukkueemme pääsi pienen palopuheen jälkeen takaisin peliin mukaan, puolustuksen intensiteetti parani ja onnistuimme juoksemaan muutaman nopean pisteen. Neljäs jakso mentiin kori korista, olimme päässeet ns. iskuetäisyydelle. Loppukiri ei kuitenkaan aivan riittänyt ja Namikan pojat pääsivät juoksemaan lopussa vielä muutaman helpon korin purettuaan prässimme.

Lopputuloksesta (81- 69) huolimatta joukkue voi olla tyytyväinen esitykseensä. Pelikovuus ja -nopeus varsinkin kahdella viimeisellä jaksolla oli sitä mitä SM-sarjassa tarvitaan.

Sarja jatkuu tulevana sunnuntaina kotipelillä. Vastassa on Säynätsalon Riento. Joukkueemme lähtee hakemaan luottavaisin mielin ensimmäistä voittoa. Pienet ”krempat” toivottavasti paranevat viikon aikana ja pääsemme täydellä rosterilla haastamaan Jyväskylän ylpeyttä.

Peli alkaa sunnuntaina klo 12:00 liikuntahallilla. Tervetuloa SM-sarjatunnelmaan ja kannustamaan pojat voittoon!