Korikonkareiden C-pojat lähtivät viime viikonloppuna todelliselle vieraskiertueelle. Lauantaille oli tarjolla Läntisen alueen 1-divisionaa Tampereella ja sunnuntaina SM-sarjaa Jyväskylässä. Yhteensä neljä peliä kahteen päivään!

Lauantain ensimmäinen peli oli Tampereen Pyrinnön kakkosjoukkuetta vastaan. Tahmean ensimmäisen jakson jälkeen pojat löivät toisen jakson alkuun 10-0 ”runin” kahteen minuuttiin ja peli kääntyi selkeästi meille. Lopputulos: Pyrintö 44 – LoKoKo 78 eli selkeä voitto. Tunnin tauko ja vastaan seuraavaksi asettui Pälkäneen Luja-Lukko. Syyskauden peli Pälkäneen poikia vastaan oli tasaista kolme jaksoa, mutta nyt LoKoKo otti kuskin paikan heti alusta asti ja vakuuttava voitto 78-53 tästäkin pelistä. Kaikki pojat saivat peliaikaa ja onnistumisia. Turnee oli saanut hienon alun ja puolet viikonlopun tavoitteesta oli täynnä.

Tampereelta matka jatkui Jyväskylään ja hyvin nukutun hotelliyön jälkeen vuorossa oli astetta kovempia pelejä, SM-sarjan ensimmäiset ottelut. Päivän ensimmäinen vastustaja Äänekosken Huima oli kohdattu jo syyskaudella Kouvot-turnauksessa ja silloin pojat voittivat Huiman kohtuullisen selkeästikin, mutta nyt ennen peliä pientä jännitystä aiheutti jopa iltapäivälehden sivuille asti päässyt juttu Huiman donkkaavasta ”ihmepojasta”. Valmennustiimi rauhoitteli poikia, ettei parilla donkilla voiteta koripallopeliä, edes C-ikäisissä! Ja niinhän siinä sitten kävikin, että joukkue voitti yksilön. Lopputulos Äänekosken Huima 77 – LoKoKo 80. Tiukka hyvä peli, jossa johto vaihteli useaan kertaan, mutta loppuhetkillä LoKoKon pojat onnistuivat pitämään neljännellä jaksolla hankitun muutaman pisteen johdon loppuun asti.

Taas ainoastaan tunnin tauko ja ajatukset piti kääntää heti kohti viikonlopun viimeistä peliä. Vastassa oli Jyväskylän korisylpeys HoNSu. Joukkue oli kohdattu kauden aikana jo kaksi kertaa ja saldona voitto ja tappio, molemmat pelit tasaisia vääntöjä. Eli odotettavissa oli tiukka taistelu sarjapisteistä. Hiukan huoletti miten pojat jaksaisivat pelata vielä 40 minuuttia, mutta huoli oli aiheeton. Joukkueemme jaksoi loppuun asti hienosti. HoNSu ei löytänyt lääkkeitä hyökkäystämme vastaan missään vaiheessa ja vastaavasti aktiivinen paikkapuolustuksemme  hyydytti HoNSun hyökkäykset väkinäiseksi yksinyrittämiseksi. Lopputulos LoKoKo 75 – HoNSu 61. Hieno viikonloppu oli saanut hienon päätöksen. Neljä peliä, joista neljä voittoa!

C-poikien joukkue jatkaa tyytyväisenä, mutta nälkäisenä kohti seuraavia pelejä…