050 542 5430 lokoko@lokoko.fi

Loimaan Korikonkarit järjesti viime viikonloppuna Mieleinen Basket -turnauksen jo 11. kerran. Puistokadun ja Hirvihovin Liikuntahalleissa pelattiin yhteensä 90 ottelua kahden päivän aikana mikro-, mini- ja C-ikäisten tyttöjen ja poikien sarjoissa.

Joukkueita oli mukana ennätysmäärä, yhteensä 47 joukkuetta. Joukkueiden pelaajien, valmentajien ja taustajoukkojen kokonaismäärä oli noin 700. Yleisöä oli paikalla runsaasti. Lauantai-iltana päästiin myös seuraamaan ykkösdivaritason harjoitusottelua, jossa LoKoKo Bisons voitti Forssan Koripojat

Loimaan Korikonkarien joukkueista parhaiten tällä kertaa menestyi Lokokon ja Somero Arska Basketin yhteisjoukkue LoKoKoArska White, mikä otti kultamitalit voittamalla valmentajien Taatila ja Mäenpää johdolla C-poikien finaalissa Kaarinan Ura Basketin.

Loimaalaiset pärjäsivät muutenkin kotiturnauksessaan hyvin. LoKoKon Minipojat ja C-tytöt sekä Mikropoikajoukkue LoKoKo White saivat mitalit mukaansa sijoittumalla sarjoissaan hopeamitaleille. Mikrotytöt ja Mikropoikajoukkue LoKoKo Blue olivat sarjoissaan neljänsiä. C-poikajoukkue LoKoKoArska Blue oli sarjassaan kuudes ja Minityttöjoukkue seitsemäs.

Kultamitalit jaettiin sarjoittain seuraavasti: Mikrotytöt Feeniks Basket Green, Minitytöt Feeniks Basket Blue, C-tytöt Salon Vilpas White, Mikropojat HNMKY Warriors, Minipojat KarhuBasket ja C-pojat LoKoKoArska White.

Näin hyvin onnistunutta isoa turnausta ei järjestetä ilman suurta joukkoa ahkeria talkoolaisia. Pitkälti toista sataa talkoolaista urakoivat viikonlopun ajan turnauksen onnistumisen eteen ja lopputulos oli jälleen kerran kymppi. Vieraat viihtyivät ja kaikki sujui loistavasti.

Kiitokset kaikille joukkueille, talkoolaisille ja yleisölle mukana olosta tämän vuoden turnauksessa. Tavataan 12. Mieleinen Basketin merkeissä vuoden päästä.

LoKoKon Minitytöt vauhdissa. Palloa tuo Bertta Rantanen. Mukana myös Minttu Mäki ja Cina Grönholm

 

LoKoKo Mikropojat White -joukkueen Teddy Hopkins hassuttaa Feeniks Basketin puolustusta.