050 542 5430 lokoko@lokoko.fi

Loimaalla oli jälleen suuri määrä osallistujia, kun Pirkka Street Basket -kiertue saapui keskiviikkona Loimaan Keskuskoululle. Peleissä mukana oli sekä loimaalaisia että somerolaisia 3-6-luokkalaisia, yhteensä huimat 600 pelaajaa!
Loimaa on perinteinen koripallopaikkakunta ja osallistujamäärät Pirkka Street Basket -tapahtumissa ovat vuodesta toiseen olleet suuria. Tällä kertaa mukana oli 135 joukkuetta ja pelejä pelattiin tiuhaan tahtiin 14 kentällä yhteensä 202 kappaletta. Pelien lisäksi paikalla nähtiin lukuisia ihmispyramideja, äänekkäitä kannustushuutoja ja vauhdikkaita tanssiliikkeitä.
Loimaan Korikonkareista paikalla oli iso talkoojoukko ja kentänvalvomisesta vastasivat seuran vanhemmat juniorit. Mukana kentänvalvojina oli myös muutama LoKoKo Bisonsin pelaaja.
– Kyllä muistan, että itse ollessani juniori oli hienoa nähdä edustusjoukkueen pelaajia, tuumi Esko Salonen LoKoKo Bisonsista omaa rooliaan tapahtumassa.
– Aurinko paistaa ja kaikilla näyttää olevan hauskaa. Sehän tässä on tärkeintä.
Mukana Pirkka Street Basket -tapahtumassa oli jälleen myös K-Citymarket Loimaa. Kauppias Mari Koenkytö vietti tapahtumapaikalla vuoden hauskinta työpäivää jakaen alakoululaisille terveellisiä pelieväitä.
– Ilo olla taas mukana. Sydän sykkii koripallolle, totesi K-kauppias Mari Koenkytö.
– Toivottavasti nämä pikkusudet saavat kimmokkeen täältä ja tulevaisuudessa näiden joukosta löytyy uusia isoja susia, jatkoi Mari Koenkytö.

basket.fi

Kuvia tapahtumasta tästä