LoKoKo Bisons haki kauden kolmannen voittonsa yhtä monesta ottelusta edeltäneenä sunnuntaina Helsingistä, kun Urheilutalolla Biisonilauman jalkoihin jäi Helsingin NMKY. Loppulukemat kirjattiin loimaalaisten eduksi lopulta 68-77.

Bisons aloitti jälleen kerran, kuten kaikissa kauden aiemmissakin otteluissa, erittäin vahvasti. Ensimmäinen jakso oli täydellistä loimaalaisten hallintaa kapteeni Matt Gibsonin (17p/8l/3s) johdolla. Myös Bisonsin sentteri Jalen Canty (19p/14l/3s) kunnostautui ottelun alkupuolella siivittäen vierailijat jaksovoittoon lukemin 15-33. Toinen jakso ei ollutkaan läheskään vastaavaa Bisonsin ilotulitusta, vaan heikot suoritukset seurasivat toisiaan. Toisella jaksolla Bisons jäikin kauden toistaiseksi heikoimpaan jaksokohtaiseen pistesaaliiseen sen kerätessä taululle vain 9 pistettä. Puolustuspää kuitenkin oli siinä kunnossa, että HNMKY ei päässyt yllättämään täydellisesti toisella jaksolla. Puoliajalle lukemista 31-42.

Kolmas jakso mentiin pitkälti ”kori korista”-periaatteella. Kumpikaan joukkue ei saanut tehtyä taululla leijuneelle n. 10 pisteen suuruiselle erolle käytännössä yhtään mitään. Bisons kuittasi jakson itselleen lopulta lukemin 16-20, joten viimeiselle neljännekselle päästiin turvallisen tuntuisesta 47-62-vierasjohdosta. Vaikka Namika saikin vielä viimeisellä jaksolla viriteltyä pientä kiriä, ei lopulta ottelun voittajasta ollut epäselvyyttä. Ennakkosuosikki Bisons pelasi riittävän hyvän pelin, jolla sarjapisteet lähtivät bussimatkalle kaveriksi. Bisonsista parhaana pelaajana palkittiin kelpo ottelun pelannut Juho-Matti Henttonen (13p/6l/2s).

Bisonsin seuraava haaste on Loimaalle saapuva HBA-Märsky. Ottelu pelataan jo tulevana torstaina, 5.11. Loimaan Liikuntahallilla kello 18.30. alkaen. HBA tarjoaa Bisonsille hyvin erilaisen haasteen, kuin mitä sunnuntainen HNMKY. HBA pelaa aktiivista, hyvin liikkuvaa peliä, johon Bisonsin on onnistuttava vastaamaan omien vahvuuksiensa kautta. Molemmat joukkueet pääsevät otteluun likimain terveinä, pieniä kolhuja lukuun ottamatta, joten luvassa on erinomaista 1. divari A-koripalloa torstai-illan kunniaksi. Saavuthan hallille maski kasvoilla, koronarajoituksia noudattaen! Otteluun on vapaa pääsy, kuten kaikkiin muihinkin Bisonsin runkosarjan kotiotteluihin tällä kaudella!