LoKoKo Bisons–RaiPs 105–88, (52–43)

Raision Palloseurakaan ei onnistunut kaatamaan Biisonilaumaa tällä kaudella. Loimaalaiset kellistivät vieraansa lauantaisessa kotiottelussa 17 pisteellä.

Ottelu alkoi Biisonien kannalta kangerrellen. Raisiolaiset olivat liikkeellä hyvällä jalalla ja haastoivat rohkeasti. Puolessatoista minuutissa vieraat olivat takoneet taululle 7–0 -johdon ja Bisonsin oli turvauduttava aikalisään. Kotijoukkue onnistui korinteossa vasta lähes kolmen ja puolen minuutin pelin jälkeen, kun Kyle Reid (24/13/2r) rikkoi kuparisen näyttävällä donkilla. Onnistuminen vapautti Bisonin peliä ja onnistumiset alkoivat ruokkia toisiaan. Khaliq Ghani (18/8/4) pamautti kaksi perättäistä kolmosta, kun erää oli jäljellä pari minuuttia tuoden Biisonit pisteen päähän. Hetkeä myöhemmin Tero Valkama (13/3/1r) säkitti kulmakolmosen nostaen loimaalaiset jo johtoasemaan. Neljänneksen loppu mentiin tasatahtia. Ensimmäiselle tauolle mentiin vierasjoukkueen pisteen johdossa 21–22.

Valkama aloitti toisen neljänneksen säkittämällä tutusta kulmapaikasta Biisoneille kahden pisteen johdon. Reidin kolmen pisteen suoritus seuraavassa hyökkäyksessä nosti loimaalaiset jo viiden pisteen karkumatkalle. Kun vielä Ghani pussitti kolmosen, kasvoi johto jo kahdeksaan minuuttiin. Ketsuppipurnukka aukesi oikein todenteolla, sillä seuraava kauko-onnistuja oli Vinay Parmar (16/3/8), joka siivitti Bisonsin johdon jo toiselle kymmenelle. RaiPs tokeni takaiskusta ainakin osittain ja sai hetkessä kurottua eron vielä alle kymmeneen. Valkama päätti neljänneksen samoin kuin aloittikin – täsmälleen samoilta askelmerkeiltä kolmonen pohjaan ja pitkälle tauolle kotijoukkueen yhdeksän pisteen johdossa. Ensimmäisen puolikkaan osalta vierasjoukkueen onnistumisista vastasivat Aapo Tähtinen (17/3/2/1r) ja Jussi Salonen (31/8/2/1r), jotka tekivät kahteen pekkaan ¾ raisiolaisten pisteistä.

Toinen puolisko alkoi haparoiden kummassakin kenttäpäädyssä. Molemmat joukkueet sortuivat helppoihin menetyksiin, joten peli näytti melko karsealta. Onneksi Bisons sai ensimmäisenä rytmistä kiinni. Reidin ja Ghanin alapelaaminen pitivät Biisonit kymmenen pisteen johdossa. Levypallopeli alkoi asettua sellaisiin uomiin, jossa sen olisi pitänyt olla jo ensimmäisellä puoliskolla (kolmannen erän jälkeen 34–26). Muuten kolmas neljännes ei jättänyt paljon kerrottavaa. Bisonsin johto piti ja viimeiselle kympille mentiin 14 pinnan kotijohdossa.

Neljännen jakson ensiminuuteilla Bisons kasvatti johtonsa jo lähemmäs 20 pistettä. RaiPs pyristeli eroa pienemmäksi, mutta kotijoukkueen johto kesti pienet nukahduksetkin. Jani Kivinen (11/2/6/1r) viihdytti yleisöä ruokkimalla joukkuetovereitaan toinen toistaan näyttävämmillä syötöillä. Juuso Mäkilä (5/1) junttasi kolmosen pohjaan, kun pelikellossa oli 4.20 jäljellä nostaen Biisonit jo 23 pisteen johtoon. Peli oli auttamatta ohi.

Otteluisäntä OP palkitsi matsin parhaina Jussi Salosen ja Jani Kivisen.