LoKoKo Bisons otti kauden toisen voittonsa kahden pelatun ottelun jälkeen, kun se kukisti lauantaina Loimaan Liikuntahallissa pelatussa ottelussa helsinkiläisen Torpan Pojat lukemin 91-72. Loppulukemat eivät kerro koko pelin kuvaa, sillä vaikka ero vaikuttaa selvältä, joutui Bisons tekemään täyden iltapuhteen ToPon kukistamisen eteen.

Ottelu alkoi Bisonsin osalta vakuuttavasti, kun loisto-ottelun pelannut Matt Gibson (26p/4l/4s) yhdessä Juho-Matti Henttosen kanssa löivät taululle 8-0 lukemat kahden minuutin peliajan jälkeen. Ensimmäinen jakso olikin kokonaisuudessaan Bisonsin hallintaa, vierailijoiden joutuessa virhevaikeuksiin. ToPo:n kapteeni Juuso Kauppinen (4p/3l/3s) joutui penkille kahden virheen saattelemana, tämä entisestään auttoi Bisonsia eteenpäin, ja kotijoukkue veikin ensimmäisen jakson tyylipuhtaasti 25-11.

Toisella jaksolla osat kuitenkin vaihtuivat täysin. Vaikka Kauppinen saikin pikaisesti kolmannen virheensä, ei ToPo lannistunut vaan kampesi takaisin peliin mukaan pallonhallinta kerrallaan. Vierailijoilta erityisesti Santeri Makkonen, sekä Eero Sahlberg olivat merkittävässä osassa ToPo:n laitettua kirivaihteen silmään. Bisonsin isot miehet, Henttonen, Jalen Canty sekä Aku Haikonen, kuittasivat kaikki itselleen toisen jakson aikana kolme virhettä täyteen, mikä aiheutti päänvaivaa Bisonsin valmennusjohdolle puoliaikatauolle siirryttäessä. Lukemat olivat kahvipaussin aikaan taululla kutkuttavat 39-37.

Kolmannella jaksolla Juho-Matti Henttonen nappasi nopeasti neljännen henkilökohtaisen virheensä, ja joutui penkille. Tällä välin Bisonsin amerikkalaissentteri Jalen Canty (19p/13l) näytti osaamistaan kentän puolella. Mies kirjautti itselleen jakson aikana 9 pistettä, sekä peräti 8 levypalloa, joista kuusi hyökkäyspäässä. Kotijoukkueesta myös kapteeni Gibson piti joukkuetta hereillä tärkeillä onnistumisillaan. Jakson lopussa lukemat taululla 63-56, kotijoukkueen eduksi.

Viimeinen jakso alkoi Bisonsin kannalta synkästi, kun Henttonen sai viidennen virheensä ja siitä kiitoksena miehelle suihkukomennus. Kotijoukkueesta virhetili täyttyi myös Jalen Cantylla, joten Bisons joutui pelaamaan ottelun viimeiset viisi minuuttia ilman kahta avainpelaajaansa. Tämä ei kuitenkaan enää kotijoukkuetta hidastanut, vaan Matt Gibson johdatti joukkonsa kauden toiseen voittoon yhtä sarjan ennakkosuosikkia vastaan. Loppulukemat kirjattiin kotijoukkueelle 91-72.

Ottelutapahtumaan asetettu maskipakko, sekä turvajärjestelyt pitivät huolen siitä, että paikalle saapuneet 248 katsojaa saivat turvallisin mielin nauttia lauantai-illan huippukamppailusta. Bisonsin seuraava kotiottelu pelataan torstaina 5.11., kun saviseudulle saapuu helsinkiläinen HBA-Märsky. Tulethan sinäkin hallille katsomaan, kun Biisoni pitää huolen, ettei kotilaitumilta lähde pisteitä muiden matkaan!