050 542 5430 lokoko@lokoko.fi
Sunnuntaina pelattu Miesten 1. divisioona A:n runkosarjaottelu LoKoKo Bisonsin ja Munkkiniemen Kisapoikien välillä oli ennakkosuosikkina otteluun lähteneen Biisonilauman heiniä alusta asti. Loppulukemat olivat tylyt, kun Bisons murjoi MuKi:n lopulta 96-57.

Ottelun alku oli Bisonsilta jämäkkää tekemistä. Isot pelaajat Juho-Matti Henttonen (25p/4l/2t) sekä Jalen Canty (27p/17l) olivat suvereeneja korin alla molemmissa päissä kenttää, eikä vierailijat saaneet helppoja kahden pisteen koreja juuri lainkaan. Vahvasti ottelun aloittanut, Korisliigaakin tällä kaudella pelannut Emil Uotila (21p/7l) piti vierailijoita mukana vielä ensimmäisen jakson ajan, mutta ottelun edetessä tahti hyytyi.

MuKi ei pystynyt vastaamaan ottelussa Bisonsin intensiteettiin, ja vaikka kotijoukkue ei kaaren takaa onnistunutkaan samalla prosentilla kuin viime otteluissa, piti loimaalaisten tiivis puolustus ja vahva pelaaminen kolmen sekunnin alueella hyökkäyspäässä huolen siitä, ettei MuKi pääsisi rikkomaan Bisonsin voittamatonta kotikenttää tässä ottelussa.

Kotijoukkueelta jokainen kokoonpanossa olleista kahdeksasta pelaajasta pelasi yli 20 minuuttia ottelussa, joka kertoo joukkueen verrattain laajasta kokoonpanosta aikaisempiin kausiin nähden. Otteluun vaihdosta sisään tullut Freddie McSwain jr. pelasi toistaiseksi parhaan pelinsä Bisonsin punanutussa, tehtaillen ottelussa 22 pistettä hyvillä osumaprosenteilla.

Bisonsin päävalmentaja Darko Mihajlovic oli syystäkin tyytyväinen joukkueensa esitykseen. ”Tulimme otteluun juuri niin kuin meidän pitikin. Pelasimme aggressiivisesti ja aiheutimme MuKi:lle hankaluuksia. Sarjataulukkoon katsomalla olisi helppo ollut tulla takki auki tähän otteluun, mutta pelaajat eivät siihen sortuneet ja olen erittäin tyytyväinen heidän työmoraaliinsa tässä ottelussa.”

Bisonsin seuraava ottelu pelataan tulevana perjantaina, kun joukkue matkustaa Järvenpäähän Raiders Basketin vieraaksi. Kauden ensimmäisessä ottelussa Raiders aiheutti Bisonsille hankaluuksia, ja loimaalaiset voittivat ottelun vain vaivoin, 88-85. Perjantainen ottelu alkaa kello 19.00 ja sitä voi seurata suorana Ruutu+-palvelusta.

Kuvat Eveliina Toivola