050 542 5430 lokoko@lokoko.fi

Viime kaudella Bisons Loimaan valmennusryhmään kuulunut Konsta Mastomäki on nimitetty Loimaan Korikonkareiden uudeksi valmennuspäälliköksi 1.8.2022 alkaen. Forssan Koripoikien riveissä pelaaja- ja valmennusoppinsa saanut Konsta on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt valmentamaan jo useamman vuoden kasvattajaseurassaan tai sen perillisessä Feeniks Basketissa. Viime vuonna alkanut pesti Bisonsin riveissä jatkuu myös tulevalla kaudella.

Loimaan Korikonkareiden puheenjohtaja Aapo Savo on innoissaan Konstan tulevasta roolista Loimaan ja alueellisen koripallon kehittäjänä: ”Konstan laaja koripallo-osaaminen sekä määrätietoinen asioiden eteenpäin vieminen antaa hyvää tukea seuran uusille nuorille valmentajille. Myös useampana vuonna tehty alueellinen seurayhteistyö Forssan, Loimaan ja Someron kesken saa uutta nostetta, kun Konsta ja kesäkuun alussa vastaavassa tehtävässä aloittanut Feeniks Basketin Juri Heinämäki pääsevät tuomaan omaa ammatillista osaamista alueellisen tyttö- ja poikakoripallon kehittämiseen.”

Konstaa tavoittaa elokuun alusta lähtien puhelimitse 050 542 5430 tai meilitse konsta@lokoko.fi.

Loimaan Korikonkareiden puheenjohtaja Aapo Savo ja valmennuspäällikkö Konsta Mastomäki sopimuksen allekirjoituksen jälkeen