050 542 5430 lokoko@lokoko.fi

Viimeinen reilu vuosi on ollut koronapandemian vuoksi taloudellisesti erittäin haasteellinen Loimaan Korikonkareille. Harrastustoiminta on ollut enemmän tai vähemmän ajettuna alas ja seuralle tulonlähteenä tärkeä junioriturnaus jouduttiin perumaan viime syksynä. Vaikka tällä hetkellä tautitilanne Suomessa on hellittänytkin hieman, on loppuvuoden toiminta kuitenkin edelleen, ainakin osittain, hämärän peitossa.

Loimaan Korikonkareiden johtokunta on joutunut etsimään viimeisen vuoden aikana erilaisia talouden sopeuttamiskeinoja turvatakseen seuran toimintaedellytykset myös tulevaisuudessa. Pitkittyneen koronatilanteen vuoksi seuran johtokunta on päättänyt maaliskuussa pitämässään kokouksessaan lopettaa toiminnanjohtajan vakanssin toistaiseksi taloudellisista ja tuotannollisista syistä johtuen. Sen seurauksena toiminnanjohtaja Pekka Julkusen työsuhde päättyy perjantaina 23.4.2021.

Pekka ehti olla töissä Loimaan Korikonkareissa lähes kolme vuotta hoitaen seuran juoksevia asioita ja ohjaten sekä valmentaen useampaa ryhmää tai joukkuetta. Johtokunta haluaa kiittää Pekkaa kuluneista vuosista sekä toivottaa hänelle onnea ja menestystä uusiin haasteisiin.