050 542 5430 lokoko@lokoko.fi

LoKoKo haki ja sai sarjapaikan alueelliseen II-divisioonaan tulevalle kaudelle. Näin ollen Bisonsin taru jatkuu kaudella 2016–17 muutamaa sarjaporrasta totuttua alempana.

Tulevan joukkueen runko koostunee pääasiassa LoKoKon omista junioreista muutamilla vahvistuksilla ryyditettynä. Jo nyt on selvillä, että LoKoKon omat kasvatit Markus Lammela, Mika Lahti ja Konsta Seppälä ovat mukana kokoonpanossa. Neuvotteluja on käyty myös ikikonkarien Jani Kivisen ja Eero Aaltosen kanssa. Valmennustiimiin on kiinnitetty LoKoKon B- ja A-poikienkin valmennuksessa mukana ollut Garcia Hopkins. Hopkinsin poika Shawn pelaa muuten maajoukkueen mukana. Joukkueen yksityiskohtaisempia valmennus- ja pelaajakuvioita valotetaan lähiaikoina.

Tulevat vastustajat saavat olla varuillaan, sillä LoKoKo Bisons nimellä pelaava joukkue tavoittelee nousua takaisin Korisliigaan suhteellisen nopealla aikataululla. Tavoitteena on, että pääsarjapaikka lunastetaan 4–5 vuoden aikana. Jäähdyttelyporukasta ei siis ole kyse.

Joukkueella on kannattajien tuki takanaan. Rompepäivien aikaan Biisonien faniclubilaiset suunnittelivat jo kovin tulevaa kautta aina vierasmatkoja myöden. Kakkosdivarin pelimäärä on aavistuksen pienempi kv- ja Korisliiga-peleihin tottuneille kannattajille, joten vierasmatkatkin houkuttivat. Toivottavasti kaikista saleista löytyy riittävästi katsomotilaa innokkaille katsojille.