LoKoKoArskan C-poikien ryhmät White ja Blue lähtivät kauden päätteeksi ”sekajoukkueilla” testaamaan taitojaan Tallinnan Nord Cupissa. Joukkueissa oli sekoitettu poikia sekä LoKoKoArska Whiten SM-sarjaa pelanneista ja läntisen alueen hopeaa saavuttaneesta että  LoKoKoArska Bluen läntisen alueen kakkosdivisioonaa pelanneista pelureista. Yhteensä viikonloppuna pojat saivat pelata viisi peliä per joukkue. White-nimeä kantanut joukkue saavutti turnauksessa 9. sijan. Joukkueen parhaaksi valittiin Lauri Koivisto. Blue-joukkue sijoittui 15:ksi ja joukkueen parhaaksi valittiin Oliver Kandén.

Blue koki hieman kovemman alkulohkon. Pitkin turnausta, hyvistä heittopaikoista huolimatta, oli Bluella päällä, ehkä Tallinnan helteen aiheuttama, ns. ”kuiva kausi” – heitot eivät uponneet. White taas pääsi haastamaan jopa parempia virolaisjoukkueita ja pelihuumori pysyi läpi turnauksen korkealla tasolla. Turnauksen voitti Rakvere Tarvas, jolle White hävisi kymmenen pistettä runkosarjassa. Turnaukseen päättyi samalla Loimaan Korikonkareiden ja Someron Arska-Basketin ensimmäinen vuosi yhteistyötä poikien ikäluokissa 2004 ja 2005 syntyneet. Kausi oli kokemisen arvoinen. Kiitos siitä kaikille mukana olleille! Lisäksi 2004 syntyneet pojat siirtyvät ”kilpailuikään” mikä merkinnee lisää harjoituksia ja pysymistä oman ryhmän mukana.