050 542 5430 lokoko@lokoko.fi

LoKoKon 16-vuotiaat tytöt suuntasivat 24.-26.1.20 Vantaalle Ricoh-turnaukseen. WU16-sarjassa pelasi 12 joukkuetta pääasiassa pääkaupunkiseudulta. Turnaus tarjosi odotetusti kovia, fyysisiä otteluita ja näin ollen myös kehittäviä pelikokemuksia. Tytöt majoittuivat viime vuoden tapaan Pähkinärinteen koululla ja pelit pelattiin Vantaan Energia-areenalla.

Ensimmäinen peli pelattiin perjantai-illan iloksi ja vastaan asettui PuHu. Peli lähti käyntiin jännittyneissä tunnelmissa, mutta pelivire vapautui loppua kohden ja ottelu päättyi LoKoKon voittoon. Lauantaina puolilta päivin vastassa oli Tapiolan Honka green -joukkue, joka voitettiin selvin lukemin. Illalla pelattiin jatkosarjan ottelu HNMKY:tä vastaan, jossa tytöt näyttivät tasaisen varmalla pelityylillä taitonsa sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Murskavoitolla varmistui sijoitus turnauksen neljän parhaan joukkoon. Sunnuntaiaamupäivän varsin fyysisen ja nopeatempoisen ottelun voitto ToPo:sta varmisti tytöille finaalipaikan. Illan finaalissa vastassa oli TikS. Tiukan alun jälkeen peli kääntyi LoKoKolle vahvan ja uhrautuvan joukkuepelin siivittämänä.

Turnauksesta tuotiin kotiin pokaalin lisäksi hienoja muistoja ja kokemuksia. Tytöt näyttivät parasta osaamistaan läpi koko turnauksen. Puhtaalla pelillä, rennon ja iloisen yhteishengen sekä taitavan, inspiroivan ja kannustavan valmennuksen avulla, unohtamatta tsemppaavaa ja kovaäänistä kannustusjoukkoa, saavutettiin ansaittu turnausvoitto!

Joukkueessa pelasivat: Julia Widberg, Veera Nurminen, Sara Järvinen, Eerika Kivinen, Sara Salminen, Amanda Vuori, Jenny-Stina Saarikko ja Victoria Autio. Valmennuksesta vastasivat Jemina ja Pekka Julkunen.

Joukkueen päävalmentaja Teppo tsemppasi joukkuetta maapallon toiselta puolelta ja tytöt odottelevatkin nyt voitosta luvattua koalaa tuliaisiksi 🙂 #koalaamämetsästän #koalakotiin #lokoko #lokokobtytöt

-Sari-jojo & Johanna-

Kuvat: J. Widberg / K. Salminen