050 542 5430 lokoko@lokoko.fi
LokoKoArska – Ura Basket 79-43 (20-4, 13-17, 18-12, 28-10)

LoKoKoArskan yhteistyöjoukkue kohtasi U-15 valtakunnallisessa sarjassa Ura Basketin. Joukkueet ovat kohdanneet usein tasaisissa väännöissä. Molemmat tuntevat toistensa heikkoudet ja vahvuudet ja näin ollen ilmassa olikin jännityksen omaista lisäpöhinää. Kuten SM-sarjoissa on tapana, myös Ura oli vahvistanut rivejään lähiseurojen pelaajilla. Ottelun voittajalle oli luvassa myös melko varma pääsy kevään lopputurnaukseen Kisakallioon.
Ura oli saanut otteluun melko laajan rosterin ja kaikki parhaat syömähampaat olivat mukana. Tällä kertaa Lorska oli kuitenkin valmistautunut eliminoimaan nämä vahvuudet paremmin pois. Joukkueen puolustustaktiikka toimi läpi ottelun ja Uran “tähtipelaajat” saatiin pidettyä pimennossa. Uran hyvät korilleajajat saatiin hyvin puolustettua ja apupuolustus toimi. Vastustajalle jäi tämän taktiikan kautta enemmän tilaa kaukoheitoille, mutta kuten ennalta oli tiedossa; Ura ei ole mikään heittävä joukkue. Ura ei upottanut ottelussa ainuttakaan kolmen pisteen heittoa ja joukkueen kokonaissaldo jäi melko vaisulla heittoprosentilla 43 pisteeseen. Lorska takoi taululle 79 pistettä sekä kolmosilla, että kakkosilla.
Lorskan onnistumiset olivat joukkuetyötä. Kaikki uskalsivat ottaa vastuuta ja sen myötä myös henkilökohtaiset pisteet jakautuivat tasaisesti. Lorska oli ylivoimainen ensimmäisessä ja viimeisessä erässä, kahden keskimmäisen ollessa tasaisempia. Voiton myötä Lorska sijoittui tämänhetkisessä valtakunnallisessa kokonaisrankingissa sijoille 8-10.
Ottelu oli jälleen oivallinen osoitus siitä, miten koko joukkueen työmoraali kantaa voittoon. Esim. Uran laittaessa kentälle selvästi Lorskaa kookkaamman viisikon, levypallot ja irtopallot taisteltiin silti enimmäkseen omiin käsiin.

Pelaajien pisteet:
Oliver Kanden 7, Artturi Koivikko 15, Lauri Koivisto 14, Jesper Mäenpää 13, Kaapo Nikander 13, Nieminen Niko 2, Jussa Savo 15