Loimaan Korikonkarit järjesti viime viikonloppuna Mieleinen Basket -turnauksen jo kymmenennen kerran. Loimaan Liikuntahallissa ja Puistokadun koulun juhlasalissa pelattiin yhteensä 82 ottelua kahden päivän aikana mikro-, mini- ja C-ikäisten tyttöjen ja poikien sarjoissa. Lauantai-iltana pelaajat viihtyivät hyvin myös kisadiscossa vielä päivän pelien jälkeen.

Joukkueita oli mukana täysi määrä, yhteensä 44 joukkuetta. Joukkueiden pelaajien, valmentajien ja taustajoukkojen kokonaismäärä oli noin 600. Turnauksessa nähtiin myös kansainvälistä väriä, kun loimaalaisen koripallolegendan Veli Taatilan valmentama ruotsalaisjoukkue Haga Hagalund osallistui Mikropoikien sarjaan sijoittuen sijalle 4. Katsojia oli lehtereillä paljon. Jeb Iveykin oli tullut kannustamaan LoKoKon joukkueita ja onnistui myös pääsemään Minityttöjen kanssa samaan kuvaan.

Loimaan Korikonkarien joukkueista parhaiten tällä kertaa menestyivät C-pojat, jotka ottivat kultamitalit Loimaalle voittamalla finaalissa Rauma Basketin 42-25. Myös LoKoKon C-tytöt veivät mitalit kotihyllyynsä, tällä kertaa hopeiset. Nuoremmat loimaalalaiset koripalloilijat jäivät tällä kertaa mitaleitta, kun Mikrotytöt olivat sarjassaan 5., Minitytöt 6. ja Minipojat 6. Mikropojat olivat mukana kahdella joukkueella, joista toinen sijoittui sijalle 5 ja toinen sijalle 6. Kultamitalit jaettiin sarjoittain seuraavasti: Mikrotytöt FoKoPo, Minitytöt Salon Vilpas, C-tytöt Kangasalan Urheilijat KU-68, Mikropojat BC Nokia, Minipojat TuNMKY ja C-pojat LoKoKo.

Turnaus oli jälleen vahva loimaalaisen koripalloväen talkoohengen osoitus. Yli sata talkoolaista pitivät koko viikonlopun ajan voimiaan säästämättä huolen siitä, että turnaus oli kaikin puolin onnistunut kokonaisuus, vieraat viihtyivät ja kaikki sujui kuten viimeisen päälle järjestetyssä turnauksessa pitääkin.

Kiitokset vielä kerran kaikille joukkueille ja talkoolaisille tämän vuoden turnauksesta. Tavataan Mieleinen Basketin merkeissä taas vuoden päästä. Nyt katseet suunnataan kohti alkavaa koriskautta.