050 542 5430 lokoko@lokoko.fi

LoKoKo pelaa viikonloppuna yhdeksän ottelua, joista vain kaksi on kotiotteluita. Niistäkin toinen pelataan Someron Monitoimitalolla, kun B-poikien SM-sarjassa LoKoKoArskat saavat lauantaina klo 10 alkavassa ottelussa vastaansa Wartti Basketin Helsingistä. Molemmat joukkueet ovat voittaneet seitsemästä sarjaottelustaan yhden, joten tulossa on tasainen taistelu. Tuleekohan ainakin osalle Loimaan B-pojista lauantaina kiire, kun LoKoKo kohtaa lauantaina B-poikien alueellisen 1.divarin ottelussa Kaarinassa paikallisen Ura Basket Whiten klo 14.30?

Lauantaina LoKoKon Minipojat pelaavat klo 10 Forssassa 2.divarin ottelussa Fokopoa vastaan. LoKoKon C-tytöillä on lauantaina kaksi peliä Tampereen Tesomalla, kun 2.divarin otteluissa vastustajat ovat klo 12 BC Nokia ja klo 16.30 Raholan Pyrkivän 04-tytöt. Molemmat mikropoikajoukkueemme, sekä Blue että White, käyvät lauantaina vierailulla Uudessakaupungissa pelaten molemmat omat ottelunsa kotijoukkuetta, Korihait, vastaan.

Sunnuntaina klo 15.30 Hirvihovissa 3.divaria pelaava naisten edustusjoukkueemme kohtaa vieraita Turusta, kun Unikoris saapuu toivottavasti hereillä Loimaalle. B-tyttömme matkustavat sunnuntai-illaksi Pälkäneelle, kun pienessä Pälkäneen Yhteiskoulun salissa heitä emännöi klo 17.30 Pälkäneen Luja-Lukko.

Viikonlopun kruunu on maanantaina, kun yksi korisvuoden kovimmista otteluista pelataan Yhteiskoulun koripallopyhätössä (Lukion sali) klo 18. Kyseessä on hurjaan syysvireeseen päässeiden LoKoKon mikropoikajoukkueiden sarjakauden 2016-2017 viimeinen välien selvittely. 08 White kohtaa syyskauden mittaan voittoja niittäneen ja kevääksi sarjatasoa vaihtavan 09 Blue joukkueen.